Hvem står bag Frirum™

Jeg støtter dig eller jer mod jeres drømme og mål

Jeg har mere end 25 års erfaring fra kompetence- og personaleudviklingsbranchen som coach, leder, proceskonsulent og facilitator for ledere og medarbejdere.

Jeg blev videreuddannet relations- og tilknytningscoach i 2021 og samme år til mindfulness practitioner.

Hvis jeg arbejder med relations- og tilknytningscoaching går det kort fortalt ud på at skabe ny vej og at komme ind i en tryg tilknytning med dig selv som med dine omgivelser. Det gør vi bla. ved at bearbejde oplevelser, måske traumer du har gennemlevet, og dermed sikre at du opnår en sund og hensigtsmæssig tilstand i dig og i forhold til dine omgivelser.

At tilbyde dig min viden om mindfulness gør også, at du kan opnå ro gennem opmærksomheds- og åndedrætsøvelser samt lære at meditere for at få ro på dine tanker, følelser og komme bedre i kontakt med din krop. Begge disse uddannelser supplerer derfor på bedste vis, hvad jeg gennem årene har jeg hjulpet rigtig mange mennesker med; at banen vejen for god og sund personlig udvikling.

Min HR erfaring med udvikling af teams og ledergrupper er også stor, selvom mine coaching og terapitilbud ikke omhandler HR er det et fantastisk ballast at have med mig. Jeg har afholdt flere tusind coaching-, feedback- og rekrutteringssamtaler, teambuilding events samt skræddersyede forløb for teams, ledere og ledergrupper, mod bedre kommunikation og samarbejde – så fra mine mange år i uddannelsesverdenen, HR og personaleudviklingsbranchen har jeg en udpræget forståelse for menneskets psykologi og mekanismer.

At skabe tillid og de rette forventninger mellem os betyder alt. Nogle ønsker at aftale fra start, hvor “meget der skal til” – så laver vi en aftale herom. Når man står midt i en udviklingsrejse, kan det dog være svært at vide, hvor meget der skal til. Jeg kan her tilbyde dig at sammensætte et forløb til dig.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende, inden du beslutter dig for, om du vil vælge mig som din sparringspartner.

Min uddannelse

Jeg har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet indenfor fremmedsprog og internationale forhold i 1997 og har siden har uddannet mig til coach, er JTI-personprofil og Teamkompas certificeret (13 års erfaring).

Jeg har fulgt den offentlige lederuddannelse, samt et væld af meget nyttige kurser indenfor psykologi, arbejdssociologi, vejlednings- og karriereteoretisk uddannelse, arbejdsmiljøuddannelse, kommunikation, forandringsledelse, NLP, mindfulness og konflikthåndtering.

Videreuddannelse

Jeg har arbejdet som coach i 25 år, og er senest uddannet i februar 2021 inden for begrebet relations- og tilknytningsmønstre, og ud fra en psykodynamisk tilgang med grene ind i SE-terapi (Somatic Experiencing). Tilknytningsmønstre er de mønstre, vi danner tidligt i vores barndom og ungdom, men som vi også kan tage med ind i vores voksenliv. Ved hjælp af coaching, samtaleterapi og andre trygge metoder, får vi behandlet den uhensigtsmæssige energi, som kan sidde fast i dig og hindre, at du har en sund og tryg tilgang til dig selv og dine relationer.

Fra april 2021 kunne jeg endvidere kalde mig Life and Mindfulness Practitioner, som gør at jeg via egen meditationspraksis nu også indarbejder opmærksomhedsøvelser, åndedrætsteknikker og alt det værdifulde, der er forbundet med begrebet mindfulness, i min coaching og terapi.

Jeg deltager jævnligt i kurser indenfor traumebehandling, mindfulness, meditation m.m. Pt. er jeg igang med et forløb hos mine læremester, Flora Melchiorsen, “Hel dit traume”, som netop lægger meget vægt på traumeheling, sammenhæng mellem kroppen og sindet, og teori og øvelser bag.

Jeg er en del af et lille men meget tæt netværk af selvstændige og veluddannede coaches og terapeuter, hvor vi jævnligt mødes og yder hinanden supervision – et netværk som er nødvendigt for min egen private som professionelle videreudvikling.